Odensnäs

Bild av dukning i stora matsalen

Att äta på Odensnäs.
Det övergripande ordet för Odensnäs är bevarande. Det gäller både hus och atmosfär, därför tar vi bara emot ett sällskap per gång och förbeställning gäller alltid såvida vi inte annonserat annat.
Miljön råder också över menyn och vi är angelägna om att även maten ska vara passande. Vi har ingen a'la carte och ser helst att gästerna enas om en gemensam meny, som om det vore en familjemiddag. Lunchmenyn har karaktär av hemlagad svensk husmanskost och middagsrätterna av gammaldags festmat.
Lunch serverar vi dagtid för 10 - 60 personer. Alltid vita dukar och tända ljus. Vid fler än 35 personer fördelat på två matsalar.
Middag
Tre till femrättersmeny, ofta med lokala råvaror beroende på säsong t ex kräftor och gös från Åmänningen. Älg, rådjur, svamp och bär från traktens skogar. Möjligheterna är många och kocken Jonas diskuterar gärna och hörsammar gästernas önskemål.